tisdag 26 juni 2007

Arvika

Jag har press- och foto pass till Arvikafestivalen. Yesyesyes. Partybackstage och snygga människor, here I come!

(ska fota lite stylebilder också, som jag tänkte skänka till modette!) Så om du ska dit, hitta mig!

Midsommar, trisstess, och meningslöshet.



Det känns som om jag inte gör något med mitt liv just nu. Carlingsjobbet gick till nån Moa (trotts att jag haft APU där i två år), och jag litade blindt på att jag skulle få det, så jag sökte inget annat.
Och så får man ju snåla med pengarna. Köpte Arvikabiljetter igår, och Accelerator idag. Men det är det roligaste som händer på hela sommaren, så jag ska inte gnälla.

Jag skrev till och med upp mig på körkorts teorin idag. Shit, vuxenpoäng. Pratade med rebecka, och hon hade t o m fått uppkörningstid. Jag måste skärpa mig. Jag fyller 19 om ett halvår.

Måste ta mig in till Örebro någon dag. Jag ska sy fin trosor och sjalar, tänkte jag. Rebecka supportar mig, och Elin och Dajja, det kan jag ju lita på!


Eftersom jag tror att det kommer bli stört regn sen, ska jag kolla på Almost Famous, med söta Patrick Fugit och Zooey Deschanel.



Josefine drog till Borlänge och peace & love idag. Och där försvann min kamera! Men jag får leka med Christopher Canon 30D. Han är snäll han.
Tips: För snygga modefoton, kolla in fransmannen marcdegroot.net!

torsdag 21 juni 2007

TORSDAG

Christopher kom inrusande igår, och skrek: THADAAAA! Hans mac ibook hade anlänt. Han var lyckligare än ett barn på julafton. Kul för honom. Men han lovade att lägga in mina program också, så jag kan leka lite med freehand när jag har lust! :)

Ikväll ska jag ha överlevnadskurs med lillasyster Josefine och hennes kompis Ronja. De ska festivalinviga sig själva på Peace&Love nästa helg, och de måste ju veta hur man använder ett trangiakök! "Men du, vad äter man med? Vi tar med papptallrikar och plastbestik." Tallrikar? Jag käkar ur kastrullen!

Pratade med min kära prinsessa nere i Malmö också! Hon ville promt att jag skulle åka ner, så jag får väl ta och göra det. Antingen första veckan i juli, eller efter Arvika. Ska bli kul att träffa henne igen!

Såg precis Bright Eyes nya video till Hot Knives! Grymt snygg var den, väldigt psykedelisk.
Se själv: umusic.valuflik.com/UMusicLitePlayer/Player.aspx?externalwindow=true&trackid=332&campaign=UMGUK1493-36649

Nu lyssnar jag på Uffie - Ready to Uff!

tisdag 19 juni 2007

Givmilt!



Jag fick nyss en Ipod, väldigt bättre begagnad. Men det var mest för att Christopher, den bortskämde jäveln fick en ny mobil idag. FICK!

Parent

Eller, vi har blivit föräldrar? Han har hur som helst typ adopterat en liten honkatt som har gått runt i deras kvarter senaste veckan. Hon verkar huslös, men är så söt att han vill behålla henne! Vi får se hur det blir :)

Min lillasyster, 16 år, tjatar hål i huvudet på mig att jag ska försvinna hemifrån imorgon kväll. Hennes kompis fyller 16, och de ska ha överraskningsfest för henne. Jag bryr mig inte om de kommer sitta och dricka tjejcider, jag tänker inte lämna huset. Småbarnsmåbarn. Sen påminde jag henne om att det är tackvare mig som hon överhuvudtaget får åka på Arvika festivalen.

Arvika ja, det blir fina grejer! :)

måndag 18 juni 2007

Facehunter

En av facehunter tjejerna har en sjukt,sjukt stor och snygg väska! Det är inte en weekendbag- det är en weekbag! Kolla in! För jag orkar inte lägga in bilden.




Nu är hotell bokat till nästa helg. BE på Accelerator och hoppas på lite gbg shopping. Några förslag på bra och roliga affärer?

Muffins




Tadaaaah! Yummie! :)

Grå måndag



Det är rätt dött idag, men klockan går för fort! Chris är hemma och väntar på sin mac. Jag ska ta en promenad i det mulna vädret sen. Ska nog höra med Klaxons om de vill med. Conor och Patrick är också medbjudna.

Men först: baka amerikanska muffins! (Och kolla på That '70s show!)

söndag 17 juni 2007

Tristess



Jag vill verkligen, men jag kan verkligen inte! Sova alltså. Varför ska det vara så jobbigt. Och Chris my man orkade inte ta sig ut i vädret. Jag förstår honom, men det är jobbigt att sova ensam! Jag ska börja snickra på mina scarves, och väskan min syster ska ha till Arvika. I was born with a jetlag. Så rätt.

Sunday bloody sunday

Klaxons, i sina überspacade kläder.Idag är en såndär riktigt jävla söndag, som jag förkunnade för mamma. Man har ingen lust att göra nåt, så jag glider fortfarande runt i fula myskläder. Som jag egentligen inte vill erkänna, för jag låtsas att jag är stylish. Fotade lite ur min garderob, och lyssnade på Klaxon och Hot Chip.

lördag 16 juni 2007

Lördag 16 Juni

Vaknade vid 11, men Christopher, my darling, tyckte att det var läge för frukost först vid 12.30.
Åkte hem, och förväntade att hitta min syster bakfull, men hon var inte närvarande.
Planer på krogrunda ikväll. Men jag är fattig student och både Accelerator och Arvikabiljetter måste inhandlas. Blir nog mys framför tv:n. Almost Famous var det länge sen jag såg - en av mina topp filmer!