söndag 30 december 2007

Vilka killar!

Lyssna på DFCF's Soul meets body här.

Kirsten Dunst

Bara för att tjejen är så sjukt snygg.







fredag 28 december 2007

Oh YES, snyggskorna har kommit!

Nu äger jag ett par älsklingar jag också. Så fina! :)

torsdag 27 december 2007

Dessa vill jag ha i födelsedagspresent.

Fyller om mindre än två månader. Och jag har faktigst hemsk syn, så jag önskar mig dessa glajjer!

Var inne på rean idag. Förväntade mig inte att hitta nåt. Bytte en kofta, på mardröms butiken MQ, till en söt kjol. Och på Entertainment sprang jag på en snygg farfarströja, modell lååång, för 199:- och slog till. Provade också Vagabond skorna jag beställt. De blir sweet!





tisdag 25 december 2007

Bästa klappen

Fick en plastkamera av min karl. En multicoloured Holga. Kommer ta fetaste partybilderna med den!




En liten hint om hur bilderna kan komma att se ut:

Mer julklappar

Jag fick så mycket presenter att jag inte ens kommer ihåg allt. Mormor och morfar gav mig iaf pilates boll och yoga matta - jag kommer bli fit till sommaren! :) De hade även köpt Fashion Now 2. Jag älskar skrytböcker.

Fick kent biljett av pappa & anna. Och flerfärgning och klippning hos min frisör! Känns jätteskönt att få göra nåt åt mitt himla hår. Min frisör hade även plockat ut lite bra produkter till mitt barr.

Farmor & Farfar gav mig välbehövda pengar, lite mindre väl behövd paradis-ask ochsnygg strumpbyxor.

Mamma hade köpt en konstnärsportfolio och stora skiss block, ny creme rogue och lillasystrarna gav mig te, pärlplatta och Jens Lekmans senaste.

Christophers farmor gav mig en kofta, och 6 st mine glas till oss båda. Hans pappa gav mig fina bunkar i vitt, och Christopher fick i svart. Det känns verkligen att vi snart kommer flytta till egen-ägd lägenget!





söndag 23 december 2007

Julklappar!

Fick julklappar idag. Urban Jungle av Christophers mamma och syskon, och så fick jag pengar av hans mormor och morfar, som jag beställde gråa Vagabond Jam för. Kilklackarna ni vet, hope kopiorna som ALLA vill ha.

lördag 22 december 2007

SMK@Satin

Ikväll blir det utgång. Massa människor ska med ut, och det ska bli riktigt trevligt! Smk är inte favoriterna, men de konserter jag sett tidigare har varit roliga, så nu kör vi.
Jag undrar bara vad jag ska ha på mig? Bild kommer i stildagboken.

torsdag 20 december 2007

Som om det behövs fler skandal morsor.

amie Lynn Spears är 16 bast. Och gravid. "Det kom som en chock." Välkommen ut i verkligheten...

måndag 17 december 2007

Sommar!

Jag är riktigt dålig på att orka blogga. Säkert bara för att Chris inte låter mig låna äpplet.
Cory Kennedy är inte heller så bra på att blogga, men hon har många roliga bilder. Jag vill ha en retro baddräkt!

fredag 14 december 2007

Nyår!

Nyår snart. Men oj, vad ska man ha på sig? Här är lite kläder och accesoarer som jag hittat på nätet. Mesta från Asos.com.
Nu är nyårfestandet uppstyrt. Tre rättersmiddag hemma hos Martin, skumpa, fixande och dans, sen upp på staden till en förfest, möjligt efterföljande fest. Sen så kanske de andra drar till Satin, men jag letar nog reda på Chris och Emil med sina holga-kameror.

måndag 10 december 2007

DVNO

... four capital letters..

Sitter och lyssnar på french hot boys - Justice. Har precis skrivit klart det där jättearbetet om Dostojevskij som jag har bävat över i flera dagar.
Hade min (kanske) sista öppet hus i helgen. Jag var Das Fürer under repen till modevisningarna, men det blev ju lyckat iaf! Alla tjejerna tyckte nog att det var rätt kul, och i slutet så dansade vi alla till maskinen - alla som inte dansar på catwalken.



Min guld klänning, min guld jacka och jag själv syns i denna bilden. Det var en rolig dag. Även fast jag somnade kl 22 på kvällen. Chris var lite sur.


Funderar på om jag ska ta tag i mitt liv nu och börja sy på min metallic jacka. Jag gör en lila/rosa till mig själv, sen så har jag beställningar på 2-3 st. Bla en silver och en svartlackad, precis som leggingsen!

måndag 26 november 2007

Önskning

JA tack. Denna vill jag jättegärna ha i julklapp:

lördag 10 november 2007

Förra helgens spektakel



Halloweenfesten på Satin förra helgen! Bilderna är ifrån Ohjays.se






måndag 29 oktober 2007

Guldjackan!

Elin har längtat, och idag gjorde jag det. Jag sydde en guldjacka åt henne, med mörkblå muddar. Så snygg hon blev. Och glad! Säg till om någon mer vill ha. En jacka utan foder kostar ca 500:-! :)



söndag 28 oktober 2007

Martin fyllde 18

Och vi förevigade hans fylle sång!

kolla in filmen på min myspace: http://www.myspace.com/rockoholic

lördag 20 oktober 2007

WS Cameras

Både jag och min pojkvän är en sucker för limiterade grejer. När dessa två Lomo kameror dök upp så kunde han inte motstå!

onsdag 17 oktober 2007

Modesnack i svt2

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=908143

Gosh, se resultatet av inspelningen igår! :P (Tänk på att det var direktsänt!)

måndag 15 oktober 2007

Tv imorgon

Jag har bestämt mig, detta ska jag ha på mig imorgon! :)
Missa inte eftersnack imorgon, svt2, 22.27! (om du bor i Örebro, annars kan du kolla på nätet)

söndag 7 oktober 2007

Oh Jays & Klubb Ninja igår!

Igår kväll entrades Satin igen. Galet bra musik, med galet snygga människor. Jag var inspirerad av Modesty Blaise, i höga svarta jeans, mina nya camera skor från Vagabond och en svart vintage Kiss tee. Körde järnet och hamnade på några fula vimmelbilder. De kan aldrig gånga mig i rätta ögonblicket. Det tar så lång tid för blixten att utlösas att posen droppar. I-lands problem.

måndag 1 oktober 2007

Kristian Anttila

Jag var på en galet, galet bra Kristian Anttila spelning i lördags. Lagom med folk, lagom berusad, och lagom dansant.

Han körde ett set på 10 låtar, sen så var det jag som stod på scenen och snackade med honom. Om allt från spelningen till arvika bilderna jag hade på honom till efterfest med Napoleon killarna. Och sen fick jag ett glas öl av raringen. Ja, det var fint det!

Nu ska Jonas kolla om vi får åka på turné med dem, haha.

onsdag 26 september 2007

Harder Better Faster Stronger

http://www.youtube.com/watch?v=wQVEPFzkhaM

måndag 24 september 2007

Jobbintervju på Zara

Intervju med Zara folket på torsdag.
Vad ska man ha på sig när man representerar sig själv?!

torsdag 20 september 2007

Modefest

Jag och Dzenita är bjudna på modefest imorgon, ska bli riktigt roligt! Mat, dryck, livemusik, modevisning och överraskning!

Inbjudan

söndag 9 september 2007

Väcker HA-begäret

Marc Jacobs Vans kollektioner är facinerande. Jag vill ha alla sorter. Allt från de lackade får förra året, eller de snygga korsordsdojjorna. Eller varför inte dessa?

Vill även ha en underbart snygg väska från Fred Perry, enorm i brunt läder(?)

måndag 3 september 2007

SVT goes fashion

Oj, viktigt möte med SVT på Onsdag. Är redan stressad över vad jag ska ha på mig, om det nu blir tv-show av det hela! Ojojoj. :)

fredag 24 augusti 2007

Ettagluttare.

Det är så många i skolan som inte alls vet hur de ska klä sig snyggt! Många ser bara helt... jag vet inte. Men se och lär:

söndag 19 augusti 2007

Eftersnack SVT

Nu är det bestämt. Jag och Dzenita ska vara med på tv. Redan nästa vecka! Och på torsdag ska vi röja i butikerna efter plagg som vi ska styla om programledarna i. Ojojoj. Jag kan inte tänka på nåt annat just nu. Det ska bli jättekul!

cutie

lördag 18 augusti 2007

Göteborg

Var i Göteborg mellan torsdag och fredag. Sprang på liseberg hela tosdagen, och fredagen vigdes åt shopping! Tee från Zara, Underkläder från topshop, sjal från monki. Rea klänning från Monki (110:-, typ), Cheap Monday jeans för en femtilapp och en plastväska från Lagerhaus.




onsdag 15 augusti 2007

Patrick Wolf for Burberry

Jag blev faktigst lite förvånad när jag bläddrade i senaste elle, och fick se Patrick himself i en annons för Burberry! Way to go!

Patrick

Leka leka


Ska bli kul när jag får gå loss med denna i höst!
Då kommer det hända grejer!

Här var det klippt!

Jag har klippt mig. Min frisör Ulrika är en ängel!

söndag 12 augusti 2007

Satin

Var ute på satin igår. Becka, David, Martin, Dzenita, Adina och Emelie gjorde stan! Hade sjukt kul, tack och lov att jag mår bra idag.

Tror dock jag hungrar ihjäl.

fredag 10 augusti 2007

Organic Jeans

Nudie har släppt sina organic jeans! Eloge till att de var relativt snabba med det, och att priset är bra. 1000 pix för ett par snygga Grim Tim i Italiensk denim.

onsdag 1 augusti 2007

Höstskor

Jag har förälskat mig i ett par skor. Jag måste ha dem. Snygg Marc inspirerad sula, och inga dragkedjor eller snörning!

Vagabond

lördag 28 juli 2007

Skor!

Jag vill ha nya sneakers, pronto!

torsdag 19 juli 2007

Örebroshopping

Gjorde Örebro igår med Rebecka. Skulle inte köpa något nämnvärt, ville bara kolla runt lite. Köpte lite nya underkläder, Becka hämtade linser och Chris mötte upp efter jobbet. Hans jobbar kompis är freak, och schemat de hade gjort upp, om att jobba 8 timmar tre dagar i sträck, höll inte hennes föräldrar med om! Idioter! "Jag tror inte man får jobba så mycket utan rast. Kan ni inte prata med de ansvariga vuxna?" Ansvariga vuxna? De är 19 och 20? Inte vuxna enough? Kul att man knappt får se Chris, och speciellt inte på morgonen. Han jobbar 10-14, sju dagar i veckan. Himla åsna!!!!


Just det. Christopher köpte jeans, ett par till sig, och ett par till mig! :)

måndag 16 juli 2007

Arvika är över för i år.

Känns som en sjukligt lyckad festival! Vi hamnade på den lilla, och lite torrare campingen, träffade nya bekanta och såg många bra band.

Sista spelningen, Magic Numbers, så blev jag och Tim ner svätta av en kille som gillade vattenpölar. Jag hade vatten/lera i hela ansiktet. Men det gjorde inget, vi var glada ändå!
Jag har också sett Paaaaaaaaatrick Wolf typ naken, börjat bråkad med ett fyllo under Bloc Party, sett den underbart snygga Kristian Anttila från fotodiket (och sett hans bara överkropp).

Jag fick ett fotoV-pass av misstag (tror jag) så jag gav det till min fotograf till pojkvän så han kunde fota snyggt åt mig.

Helt sjukt lyckad festival alltså.


tisdag 10 juli 2007

Festkläder - ständigt problem.

Utekväll med tjejgänget imorgon. Alltid har jag dessa problem med kläder, håret, skorna. Aningen blir det guldklänningen med ett linne under, legging och guldpumps. Eller mina lila Steve Madden. Eller kanske April jeansen, och Steve Madden med grå strumpor? Eller gråa jeans och mitt baseball linne...




Och mitt hår då? Überlockigt, plattat, uppsatt eller utsläppt? Jag åker kommer...

Arvika

Imorgon bär det av. Jag ska sova i tält på en lerig åker, dricka ljummet vin, lyssna på sjukligt bra musik som Patrick Wolf och Bloc Party, kolla in en massa snygga människor, och träffa vänner! Fett!

Patrick Wolf

måndag 9 juli 2007

American Apparel

Jag har bestämt mig: Jag ska beställa silver tightsen OCH en guld bikini. Eller tightsen iaf. Sen så tyckte C att jag skulle ha ett par i guld ist, men då får han allt köpa det till mig!

lördag 7 juli 2007

Någon är iallafall bakis

Festen igår var okej. Det var ju inte så att jag hade super kul direkt. Och ölen gav ingen effekt heller - men det var bara för att jag inte tyckte det var så lattjo. Christopher och Christoffer var nöjda iaf. De somnade i varsin soffa hemma hos Emelie, och jag hann laga mat och tjata på dem i en timma innan jag fick gå hem. Så himla trött på dem.

Min C var såklart jättebakis. Jag kollade på Live Earth. Wolfmother rockade scenen! Sen kollade vi på tre Sin City delar, och sen åkte jag och firade min farfar som fyllde 66. Farmor hade gjort mumsig tårta! :)

Någon är iallafall bakis

Festen igår var okej. Det var ju inte så att jag hade super kul direkt. Och ölen gav ingen effekt heller - men det var bara för att jag inte tyckte det var så lattjo. Christopher och Christoffer var nöjda iaf. De somnade i varsin soffa hemma hos Emelie, och jag hann laga mat och tjata på dem i en timma innan jag fick gå hem. Så himla trött på dem.

Min C var såklart jättebakis. Jag kollade på Live Earth. Wolfmother rockade scenen! Sen kollade vi på tre Sin City delar, och sen åkte jag och firade min farfar som fyllde 66. Farmor hade gjort mumsig tårta! :)

fredag 6 juli 2007

Friday - I'm in love

Känns som om mitt sommarlov, mitt sista sommarlov, går för fort!

Ikväll är det fest med C's gamla polare. Känns sådär. Jag är inte direkt deras favorit (som om det är mitt fel att C inte var intresserad av nån av dem?!). Ska iaf dricka mig berusad och försöka ha roligt.

C's avlägsna släktingar från Seattle är i Oslo just nu och hälsar på släkt och jobbar. För hoppnimgsvis hänger Linn med oss till arvika - då blir det party! Har inte träffat henne på två år, så det ska bli roligt att få göra något speciellt. C's mormor tjatar dock hål i huvudet på oss. "Glöm inte att städa om hon kommer hit. Jag bäddar nytt, och ska jag köpa hem mat att värma?" GAH, åk till Tyskland på semester ni, vi klarar oss. På riktigt.

Bara några få dagar kvar till Arvika nu. Måste gå igenom min garderob, måste ju se lite stylish ut. Och handla mat. Mysigt med festival igen, har lite abstinens!



Ju det, Chris ska köpa sådanahär:
Då kan vi ju matcha varandra! (byxan heter Alessandro Porcelain, från WE.)

tisdag 3 juli 2007

Tisdag

Känns som om jag har för lite tid för detta. Kommer igång snart igen! Kommer blogga från Arvika, om jag har tid!

tisdag 26 juni 2007

Arvika

Jag har press- och foto pass till Arvikafestivalen. Yesyesyes. Partybackstage och snygga människor, here I come!

(ska fota lite stylebilder också, som jag tänkte skänka till modette!) Så om du ska dit, hitta mig!

Midsommar, trisstess, och meningslöshet.



Det känns som om jag inte gör något med mitt liv just nu. Carlingsjobbet gick till nån Moa (trotts att jag haft APU där i två år), och jag litade blindt på att jag skulle få det, så jag sökte inget annat.
Och så får man ju snåla med pengarna. Köpte Arvikabiljetter igår, och Accelerator idag. Men det är det roligaste som händer på hela sommaren, så jag ska inte gnälla.

Jag skrev till och med upp mig på körkorts teorin idag. Shit, vuxenpoäng. Pratade med rebecka, och hon hade t o m fått uppkörningstid. Jag måste skärpa mig. Jag fyller 19 om ett halvår.

Måste ta mig in till Örebro någon dag. Jag ska sy fin trosor och sjalar, tänkte jag. Rebecka supportar mig, och Elin och Dajja, det kan jag ju lita på!


Eftersom jag tror att det kommer bli stört regn sen, ska jag kolla på Almost Famous, med söta Patrick Fugit och Zooey Deschanel.



Josefine drog till Borlänge och peace & love idag. Och där försvann min kamera! Men jag får leka med Christopher Canon 30D. Han är snäll han.
Tips: För snygga modefoton, kolla in fransmannen marcdegroot.net!