onsdag 30 december 2009

Allen/Kahn

Det slog mig precis hur lika Lily Allen och Natasha Khan (Bat For Lashes) är! Såg precis BfL's video till Daniel på mtv2, och kom på mig själv med att undra: Har Lily gjort en sån här låt? Förövrig älskar jag mtv2, just nu spelar de the Virgins! De gav årets bästa spelning, i teaterladan på Hultsfred!


söndag 27 december 2009

Julklappar till mig själv

Jag har för visso sagt: Jag köpte den här som julklapp till mig själv lite för många gånger den här månaden, men jag kunde inte motstå dessa! Eftersom jag jobbade hela annandagen så var det bara en butik jag hann med. Det svarta setet är min favorit, och det kommer passa perfekt när jag har min födelsedagsfest i Februari: Mad Men är ledordet!

Shoes

Se vilka skönheter hon har på fötterna! Jag är så sugen på att köpa skor. Men jag handlade underkläder för många hundra lappar igår, så skorna får nog vänta tills jag får Januarilönen och då har råd att skämma bort mina fötter (em, ögon). Din Sko har ju visat väldigt lovande bilder på deras vårkollektion - och där har man ju råd att handla flera par!

Dessa på bilden känns som en hybrid mellan Acne och Whyred!

Snyggo

Den här tjejen har jag hittat på diverse streetstyle sidor och bloggar, och varje gång tror jag att det är min fina vän Hanna! Håret, glasögonen - stilkänslan! Så fin!

fredag 25 december 2009

Right Now:

Jag har mutat Narnia som rullar på tv för att istället avnjuta underbara Julian Casablancas debut på min nya Pro-Ject Debut III Esprit spelare!! Min karl är bäst på julklappar.

Jag och C fick fånigt mycket julklappar av släkten - och alla var väldigtväldigt bra! Men jag är för socker-seg av allt julgodis att jag slänger upp dem när jag piggnat till igen. Vilken var er bästa present? (De oväntade är nästan alltid bäst)

onsdag 23 december 2009

Somrig hälsning

Vill bara önska god jul, och visa vilka fina bilder på mig och love som jag hittade på datorn!

söndag 20 december 2009

Like so many before you

Jag såg fram emot Sin City 2....Foto av David LaChapelle.

Blackblackblack

Idag så julklappsshoppade jag. Till mig själv. En svart orgami-aktig kjol på H&M. Förr hade jag knappt några svarta plagg i garderoben, nu är nästan alla kläder jag hittar och får cravings av svarta. Vad har hänt? Har jag vuxit upp, eller vad är det som händer med mig? Tack och lov var det ju en kjol, och det betyder ju att jag är fullt frisk iallafall.

Bild: Le Fashion

torsdag 17 december 2009

Projekt

När julhetsen har lagt sig så ska jag plocka fram symaskinerna igen. Och fixa en egen vippig skinnkjol! Hur snyggt är det inte på mydailystyle? Den hon har är från H&M, men det är ingen jag sett röken av i butikerna i år...

måndag 14 december 2009

Brad

Rachel Zoe's assistent Brad Goresk med snyggsnygg portfölj på NY Fashion Week. (Eller vad säger jag, hela karln är ju skitsnygg!)

Bild: Jak&Jil

söndag 13 december 2009

Curls

Se så fint hår den här tjejen har! Fina fina lockar.
Jag tror jag kommit på varför jag är så besatt av just hår: Det är det jag mest kan relatera till. "Emelie vem?" "Hon med håret!"

torsdag 10 december 2009

Svart & Vitt

Jag har gått och blivit kär i svart och vit randiga tröjor. Igen. Det var länge sen, men nu är jag dödsförälskad igen! Jag köpte en jättefin, helt perfekt, på Primark i London. Men det är ju London, och dit ska jag ju inte igen på ett tag... Så vad gör jag då? Vill ha massa massa fler! Så om du skulle råka springa på en fin i nån rikstäckande butik/webshop - hojta, snälla?

Bild: Frugan

Det är ett par som tagit dessa bilder som förlovningsbilder - hur fint?!



onsdag 9 december 2009

SVT/Fashion

Fabulösa Karin Winter's Fashion är på svt2 nu. Just nu är de i Paris, och om 20 min är det en sammanfattning i program 2.


fredag 4 december 2009

Peter D

Ikväll spelar Pete på Debaser, och jag är inte där... (Missade Julian Casablancas också. Hade jag varit 16åriga jag så hade jag varit skit deppig, och säkert grinat.)


torsdag 3 december 2009

Håret

Här är håret Natalie! Har varit morgontrött hela veckan - så bättre bild än så här blir det inte! Photobooth4Life.