söndag 31 januari 2010

Coco Sumner

Hur cool är inte Coco Sumner?


onsdag 27 januari 2010

Calle Stoltz

Det här fina fotot taget av Calle Stoltz vill jag hemskt gärna buda hem, men det går inte ihop det med min ekonomi. Men fint är det, och här kan du lägga ditt bud.

The Imaginarium of Dr Parnassus

Igår gick jag och karln på bio. Vi ville hinna se the Imaginarium of Dr Parnassus på storduk innan den slutade gå här i Örebro. Min syster var på den i helgen, och hennes recension var: Depp och Farrell - dregel, dregel. Nu var väl inte det den främsta anledningen till att jag gick, utan för att filmen verkade grymt sevärd. Och det var den! Lily Cole är inte bara en docksöt super modell, hon kan faktiskt spela också, och hade ett underbart uttryckssätt på film.

Så är du sugen på att se vad som händer när Dr Parnassus slår vad med Mr Nick och när Tony (Ledger/Depp/Law/Farrell) ska se till att Parnassus dotter inte blir vinsten? Eller bara är sucker för män i långt hår och skäggväxt?

Att fyra skådespelare spelar en karaktär har såklart med Ledgers bortgång bara en kort tid efter att filmen påbörjades. Och de har verkligen lyckats få ihop en bra story trotts tragedin. Jag läste även att Depp, Law och Farrell planerar att skänka sitt gage för filmen till Ledgers dotter.

tisdag 26 januari 2010

Help Haiti

Bra jobbat Rodeo! P3's musikhjälpen gick ju fin fint, så varför skulle inte erat göra det? Imorgon kommer de första auktionerna upp på http://rodeo.net/haitihjalpen.

Håkan Hellströms scen kläder eller en signerad Kleerup gitarr, någon?

måndag 25 januari 2010

Heartshaped

Jag ångrar så att jag inte köpte de hjärtformade glasögonen jag hittade på Urban Outfitters för ett par år sedan...

bild: okänd

söndag 24 januari 2010

Årsdag

Idag firar jag och mina bästa hälft sju år! Jag har kött i pannan, potatis i ugnen och ädelostsås commin' up! Har fixat svennig chokladpudding till efterrätt och hoppas hoppas att C kommer hem med ost och kex som vi kan svulla oss i när vi ses Up In the Air ikväll.

(Är för övrigt sjuktligt seg idag, men 25 årsfesten igår var så lyckad, med fint folk, farliga drinkar och en 6 lagerstårta)

lördag 23 januari 2010

Pepp!

Har varit på systemet och plockat ut ett rött vin med fin etikett jag inte testat tidigare, slirat omkring i klackarna i torr mosig snö och lyssnar på lite pepp musik i walkmanen. Ikväll är det 25 års fest för Anders i hans lilla lägenhet. Hemma fester är så roliga!

torsdag 21 januari 2010

Sugar Dandy

C har huvudvärk pga att han inte hittar en onlineshop som säljer Sugar Dandy glasen han fick cravings av för 10 min sen. Dagens I-lands problem?

onsdag 20 januari 2010

Topshop Lookbook

Techno Traveler

Meadow

Body Armour

La Latina

Rid-Jeansen

Såhär ser jag ut idag, med de omsydda byxorna.

Lovely

Jag är så sugen på en sån tatto!

Bilder: gissar på att alla är från Le Love.

tisdag 19 januari 2010

Snygging

Hon är så fin, och ser så mjuk ut så jag bara vill krama henne!

Foto: Facehunter

Make Over!

Efter jobbeskedet fick jag lite sylust! Så jag såg till att fixa min mammas gamla jeans, som börjat gått sönder i sömmen. Med lite fusk läder kommer man långt!

Jobbigt ställe för jeans att gå sönder på! Börja med att mäta ut var du vill att lapparna ska börja och sluta. Detta görs enklast när du har jeansen på dig.

Ca 24 centimeter blev nog lagom till mina!

Sen får du mäta hur breda du vill ha dem. Jag landade på 10 cm bredd, även fast bilden säger 8.

Runda hörnen lite och nåla fast dem på byxorna. Sen syr du fast dem på jeansen. Sy en sida i taget, och se till att det inte bubblar eller blir veck någonstans. Testa dig fram, det värsta som kan hända är ju att du får sprätta. Sedan har du ett par nygammla ridbyxor att glida omkring i!

(Mer kan jag tyvärr inte visa, för bilderna går inte att ladda upp. Men en outfitbild kan jag kanske bjuda på imorgon!)


Jobb

Åh, jag fick precis reda på att jag får gå på ett grav-vik fram till sen sommaren: LYCKA! Har varit lite låg sista tiden ang pengar och framtid. Så nu hoppas jag att jag får jobba mycket, bli inspirerad och kommer in på Borås i höst.

Som Marit säger, this is the year!

ANNA SELEZNEVA

Idag inspireras jag väldigt mycket av modellen Anna Seleznevas hår. Jag gissar på att det är ett visningshår! Funkar fint när man tröttnat lite på vanliga knuten.

Cheap

Den här Cheap Monday klänningen är jag sugen på. Och vill matcha med snyggare skor!

Foto: Nelly.com

Korres

När Linnéa tipsade om en Korres rabatt gjorde en av hennes läsare mig uppmärksam på att det gick att beställa gratis varuprover från deras hemsida. Och imorse damp det ner lite saker på hallgolvet!

måndag 18 januari 2010

W&M

Foto: Waldemar&Max

Shoesale

Asos har en fantastisk skorea. Jag får verkligen inte köpa något!

söndag 17 januari 2010

Love


(Idag är min Love ledig, och han gjorde fin frukost till mig.)

lördag 16 januari 2010

Page&Vogue

Jag googlade page, efter att ha bläddrat i Metro sett hur fin Rachel Evan Woods var i sin blonda år 2007. Då hittade jag bilden på Bettie Page, och fick mig att tänka på Vogue kalendern 2009! Lite likt, huh?



Och jag är ju en sån sucker för retro underkläder, så jag älskar Betties på bilden!

A thiny wishlist

Ikväll ska vi vara städade och spela spela och dricka öl hemma hos Emma, men hade jag varit upplagd för drinkar så hade jag gärna haft detta på mig!

Tröja: Forever 21

Jeans: Cheap Monday

Skor: Charlotte Olympia

Halsband: Asos

Turkos Ring: Andrew Hamilton Crawford

Ring: Jean Paul Gualtier

fredag 15 januari 2010

A thiny wishlist

Cardigan: Star by Julien Macdonald

Kjol: Religion

Brosch: Topshop

Väska: Kate Spade

Over Knee's: America Apparel

Skor: Jeffrey Campbell


Idag hade jag velat haft det här på mig, speciellt kjolen och skorna!

torsdag 14 januari 2010

Kvällen

Ikväll har jag roat mig med 75 min långt yogapass med min work out buddy Karro, och nu är jag mitt uppe i senaste avsnittet av Mad Men. Jag älskar Mad Men!

Jag har förresten varit väldigt duktig med min träning nu efter nyår. Sa att jag skulle träna 2 gånger i veckan, och nu har jag varit iväg 4 gånger på 7 dagar! Alla rekord slagna, måste jag säga. Och det lustiga är att jag tycker de tär kul, det har jag nog aldrig känt innan.

Vad tränar ni för något?

A thiny wishlist

Almost a bit over the top!


Klänning: Dorothy Perkings

Skor: Fendi

Strumpbyxor: House Of Holland

Glasögon: Rayban

Väska: Ash&Diamonds

Klocka: Omega

Ring: Gara Danielle

Springspring!

Hos Columbine finns detta otroligt otroligt inspirerande kollaget! Ivår vill jag använda färg (se nr 5 rad 1, samt nr 1 rad 2), och hitta de perfekta shortsen! Fast det är nog alla klackar som jag läntar mest efter. Och min rosa cykel.

onsdag 13 januari 2010

MFA

Förra året fick Diana Orving priset, i år är det Paris baserade Lovisa Burfitt som får det: Max Factor Award. Hon får visst hela sin SFW-visning sponsrad. Grattis Lovisa! Det förtjänar du!

Bild: Elle

Sett Lovisa's illustrationer? De är fantastiska, jag skulle behöva en sån duktig mentor.

Feet first

ag har ju glömt att visa mitt reakap! Svarta skor i canvas, som ser ut som mocka. 225 kr fick jag snällt lämna fram, och det gjorde jag med glädje. Såg dem första gången i höstas i skyltfönstret, men eftersom skor till mig själv inte var prio ett så brydde jag mig inte ens om att se vad de kostade.

Nu väntar jag på våren, så jag kan ha dessa tillsammans med fina strumpor.

Och mitt problem med Tigi's Dirty Secret löste sig. KMS kom till undsättning. Har dock inte testat den tillräckligt för att se om den är sämre/bättre/likvärdig ännu.

A thiny wishlist

Önska får man ju alltid?


Kofta: Taste.

Jeans: Balmain

Glasögon: Rayban

Väska och brosch: Marc By Marc Jacobs

Skor: Acne

Matbloggning

Mitt uppe i ett väldigt seriöst städmaraton så blir jag hungrig. Såklart. Och ser ut som skit gör jag, såklart. Så att gå och handla är uteslutet, då kör jag på en favorit: tomat och vitlöks omelett med potatis! Smidigt värre.

mer fina strumpor

bunny BISOUS

Jag gillar verkligen Julia Frakes, även fast hon ser lite läskig ut med sin smala smala kroppshydda. Men klä sig kan hon! När jag googlade runt lite hittade jag även detta inlägget. Självklart har Julia en egen blogg också.


Strumporna!



Med färgade strumpor i dess greiga skor ser det ut som en helt annan sko!


Skorna, och den perfekta färg kombon. Jag vill också ha ljusgula ben!