tisdag 26 juni 2007

Midsommar, trisstess, och meningslöshet.Det känns som om jag inte gör något med mitt liv just nu. Carlingsjobbet gick till nån Moa (trotts att jag haft APU där i två år), och jag litade blindt på att jag skulle få det, så jag sökte inget annat.
Och så får man ju snåla med pengarna. Köpte Arvikabiljetter igår, och Accelerator idag. Men det är det roligaste som händer på hela sommaren, så jag ska inte gnälla.

Jag skrev till och med upp mig på körkorts teorin idag. Shit, vuxenpoäng. Pratade med rebecka, och hon hade t o m fått uppkörningstid. Jag måste skärpa mig. Jag fyller 19 om ett halvår.

Måste ta mig in till Örebro någon dag. Jag ska sy fin trosor och sjalar, tänkte jag. Rebecka supportar mig, och Elin och Dajja, det kan jag ju lita på!


Eftersom jag tror att det kommer bli stört regn sen, ska jag kolla på Almost Famous, med söta Patrick Fugit och Zooey Deschanel.Josefine drog till Borlänge och peace & love idag. Och där försvann min kamera! Men jag får leka med Christopher Canon 30D. Han är snäll han.
Tips: För snygga modefoton, kolla in fransmannen marcdegroot.net!

Reactions:

0 comments: