tisdag 10 maj 2011

My favorites, at the momentDiana F+ camera with instant back from Lomography. Sunnies from Gina Tricot. Ring from YSL. Shoes from Converse. Ipodcase from Ordning&Reda.

Reactions:

3 comments:

Matilda Niklasson sa...

Ja det är verkligen skönt att vakna upp någorlunda fräsch, jag ska ändå på andra festivaler, så jag får nog med lera och fylla där haha.
Jag bör verkligen köpa min biljett snart... hm undrar om det kommer ta slut snart. Det är ändå väldigt stora band så det känns ju som att risken finns.

Matilda Niklasson sa...

OCH ysl-ringen, herregud va jag vill ha en sån... hur mycket kostade den?

Matilda Niklasson sa...

P&L tycker jag himla mycket om, varit där tre år i rad, men det blir inget nu i sommar dock. Är faktiskt besviken på bokningarna, det är inget som är så himla wow... jo dylan och strokes såklart. Annars så är har jag sett det mesta eller så är det som sagt ingen wow-jag-måste-dit-bokning. Man blir mer och mer kräsen. Jag siktar på Bestival, England i september istället. Men om jag känner mig själv rätt så blir det fler. Oj kostade inte ysl-ringen mer.. trodde den skulle va mycket dyrare! Dock för dyrt för mig att lägga på en ring tyvärr. Haha gud va mycket vi kommenterar då! :D