lördag 2 juli 2011

HEJ!

Jag har inte dött, bokstavligt talat. Men har ingen tid, så det kanske verkar så. Är tillbaka nästa vecka, då ska jag berätta om London, Conor, Kirsten Dunst och WTAI. Fett!

Eng: I'll be back with updates and juicy detalis next week!

Reactions:

5 comments:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

knäppt att jag kommenterade men det verkar inte gå... hm

Anonym sa...

Ville i alla fall säga att jag såg dig både i london och gbg men det blev inte tillfälle att hälsa. jaja svinbra konserter anyway!

Anonym sa...

I london stog vi längst fram i mitten, så du stog ju inte så långt ifrån mig. conor tog ur sina hörsnäckor och sa thankyouthankyouthankyou till mig och mina två vänner efteråt och tog min hand och log. dog fan_girl_döden. vi träffade mike efteråt och pratade jättemycket och han var så himla trevlig och bara underbar haha (och full). conor kom också ut men var bara så himla skitfull. vi häckade också längst fram i gbg, stog i mitten...eller ah det va ju dum scen men så mycket mitten längst fram det gick. kramade conor när han hoppade ner till publiken. ååh fint allt med jennys hey och allt. och japp vet allt det om jason, himla najs och snygg är han! ja upp med bilder från london! karla som jag va med fotade en del men blev väl inga kanonbilder direkt. har sån himla abstinens...vill åka till usa och se dom, planerar och ignorerar frågan "vart ska du få dom pengarna ifrån?".